Munkatársaink

dr. Tóth J. Elektra

fog-és szájbetegségek szakorvosa

1998-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel. 2000-ben fog- és szájbetegségek szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt minősítéssel. Mivel akkoriban még elsősorban a gyermekfogászat érdekelt, az érdi iskolafogászaton helyezkedtem el. Itt azonban csupán a fogorvoslás kis szeletét gyakorolhatom, ezért ezzel párhuzamosan magánrendelek – jelenleg a Szabadság tér 9 szám alatt. Ebben a 2015-ben megnyílt fogorvosi rendelőben, kellemes, családias légkörben fogadom FELNŐTT pácienseimet.

Minden betegemnek minőségi ellátást kívánok nyújtani, ezért folyamatosan vezetek be megjelenő újításokat. Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, ezzel is frissen tartva tudásomat. Mindezek mellett törekszem rá, hogy áraim megfizethetőek legyenek.

Tóth Marianna

klinikai fogászati higiénikus

2002-ben végeztem a Szentágothay János Egészségügyi Szakképző Iskola fogászati asszisztens szakán. 2005-ben ugyanitt klinikai fogászati higiénikus képesítést szereztem, kiválóan megfelelt eredménnyel.

Munkakörömből adódóan gyermekeknél fő profilom a barázdazárás, felnőtteknél pedig az esztétikai fogászat. Nagy hangsúlyt fektetek az egészségnevelésre.

2002 óta dolgozom az érdi iskolafogászaton. Felnőtt fogászatban gyakorlatot magánrendelőkben (érdligeti Természetház, Érdi Fogászati Centrum, dr. Hézer Andrea magánrendelője) az iskolafogászat mellett, folyamatosan dolgozva szereztem.

Munkám a hivatásom, nagyon szeretem, mert rendkívül sokrétű és sok lehetőséget nyújt. Rendszeresen tartok prevenciós interaktív előadásokat a helyi iskolákban, óvodákban.

Lehetőségem van gyermekfogászati beavatkozásokat (barázdazárás) és szépészeti kezeléseket önállóan végezni felnőtteken (fogékszer ragasztás, fogfehérítés), sőt, a parodontológiába is betekintést nyerhetek a rendszeres fogkő eltávolítások során.

Rendszeresen utazom Csángóföldre, ahol karitatív tevékenységet folytatok: helyes fogápolásra tanítom a gyermekeket és fogászati ismereteiket bővítem.

Fogorvosi felügyelettel, de önállóan végzem az alábbi tevékenységeket:

– fogak egyenkénti fehérítése
– mechanikus professzionális fogtisztítás
– otthoni fogfehérítés
– rendelői fogfehérítés
– fogkő eltávolítás
– zárt küret
– lenyomatvétel
– varratszedés
– ideiglenes híd készítése a rendelőben
– fogékszer felhelyezése
– barázdazárás
– előadások szervezése, lebonyolítása

Magyar Ildikó

klinikai fogászati higiénikus

Magyar Ildikó vagyok és szeretnék néhány szóval bemutatkozni, hogy betekintést nyerjenek a munkámba.

Mindig is szerettem volna az egészségügyben dolgozni, hogy segítehessek másokon. A fogászatban úgy érzem ezt fizikailag, lelkileg is megtehetem. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy pácienseim kezelései nyugalomban és jó hangulatban teljenek. Mindemellett fontos számomra, hogy bármi kérdés vagy probléma esetén bizalommal fordulhassanak hozzám!
A fogászati asszisztens szakmát 2012-ben sajátítottam el. Ezt követően 2013-ban a fogászati klinikai higiénikus iskolát végeztem el. Folyamatosan képzem magam, és olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy kiváló szakemberektől tanulhattam. Fontos, hogy a legjobb minőségű anyagokkal és eszközökkel dolgozzak, a pácienseim pedig megfizethető áron juthassanak a kezelésekhez.
Fő tevékenységeim:
-Fogászati problémák megelőzése (prevenció)
-Fogkőeltávolítás
-Profiflex airflow fehérítő polírozás
-Barázdazárás
-Fogékszer ragasztás
-Esztétikai otthoni és rendelői fogfehérítés
-Fogcsikorgatás gátló sín
-Szájhigiénés tanácsadás minden korosztálynak
-Ismerkedés a rendelővel 4 éves kortól
-Fognyaki érzékenység csökkentése
-Zárt küret tasakkezelés
-Ideiglenes híd készítése
-Lenyomat vétel
-Varratszedés
-Szájhigiénés előadások szervezése és kivitelezése óvodákban, iskolákban, idősotthonokban

Szeretettel várom Önöket családias hangulatú rendelőnkben!